• RSS
  • Wersja tekstowa
06.11.2020

Podsumowanie Kampanii "Dobry przepis na bezpieczeństwo"

Miło nam poinformować, że w ramach kampanii „Dobry przepis na bezpieczeństwo” program prewencyjno-kontrolny ukończyło  7 przedsiębiorców.

Przedstawiciele zakładów, których działalność obejmuje: ubój zwierząt, przetwarzanie i konserwowanie mięsa oraz produkcję wyrobów z mięsa, w tym wyrobów z mięsa drobiowego uczestniczyli w szkoleniach specjalistycznych. 

Następnie korzystając z „Listy kontrolnej z komentarzem”, przeprowadzono samokontrolę warunków pracy w swoich zakładach, dostosowując je do obowiązujących przepisów.

Kolejnym etapem programu były kontrole sprawdzające przeprowadzane przez inspektorów pracy.

 

Zaświadczenia o ukończeniu programu otrzymali:

 

  • Zakład Masarski Spółka jawna Bożena Dariusz Gwizdała
  • Zakład Produkcyjny Wyrobów Masarskich i Wędlin Marian Raguza
  • Zakład Masarski Usługowo-Wytwórczy Andrzej Baryła
  • Spółdzielnia Rolników Indywidualnych "ROLNIK"
  • Kazimierz Przybysz Skup i Ubój Zwierząt oraz Przetwórstwo, Handel i Usługi
  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Danuta Żbikowska i Krzysztof Żbikowscy
  • Agno Sp. z o. o.
autor: MG


GIP Przejdź do GIP Porady prawne

Kalendarium

PWŚCPSN
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Wypadki